Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه شب مرکز خبر حوزه، در پیام این مرجع تقلید آمده است: قرآن مجید پیوسته وحدت کلمه و به هم فشردگی صفوف مسلمانان را می‌ستاید و تفرق و تفرقه را نکوهش می کند و در آیه ۱۰۳ آل عمران، همه را به چنگ زدن به ریسمان الهی دعوت می کند، گو این که گروه‌های متفرق، در قعر چاه قرار دارند و برای نجات خویش  ناچار باید بر ریسمان وحدت چنگ زنند، تا از وحشت مرگبار خود نجات یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیام می‌افزاید: اینها نمونه‌هایی از پیام الهی است که مسلمانان را به انسجام و توحید کلمه دعوت کرده و از تفرقه و دو دستگی باز می‌دارد گرچه  متاسفانه عملکرد مسلمانان در برخی از زمان‌ها بر خلاف این پیام الهی بوده و همین امر سبب شده است که امروز هر منطقه‌ای از مناطق اسلامی در تصرف ابر قدرتی درآمده و پیوسته نقشه های شوم خود را از طریق دست نشاندگان خود، بر جوامع اسلامی تحمیل کنند.

پیام حاکیست: مسلمانان در چهارده قرن گذشته، تلخی اختلاف و تفرقه را بارها چشیده‌اند و اکنون وقت آن رسیده است که از شجره طیبه تقریب و وحدت، میوه‌های شیرین یکدلی و سرافرازی را بچینند، در سایه وحدت، نیروهای پراکنده بسان چشمه‌های باریک در نقطه‌ای گرد می‌آیند و قدرت عظیمی را تشکیل می‌دهند.

پیام ادامه یافته است: در حالی که تفرقه، مایه هدر رفت نیروها می‌گردد و زمینه را برای اجرای فتنه شیاطین فراهم  می کند و چه بسا صفوف مسلمانان را رو در روی یکدیگر قرار می‌دهد، ناگفته روشن است وقتی سخن از وحدت کلمه و تقریب بین مذاهب اسلامی می‌رود، بدان معنا نیست که هر یک از فرقه‌ها در دیگری ذوب شود و یا از باورهای خود دست کشد بلکه همچون اعصار گذشته به معنای زندگی برادرانه در کنار یکدیگر و حمایت همه جانبه از همدیگر است.  

در ادامه آمده است: آری! روح تفاهم و گذشت، باید در مسلمانان بار دیگر احیا شود، اختلافات جزیی را مایه دوگانگی نیندیشند، و در این مورد از امام محمد بن ادریس شافعی درس بگیرند، تاریخ می‌گوید: وی بر مزار امام ابو حنیفه وارد شد و در کنار مرقد او نماز گزارد ولی قنوت نگرفت پس از نماز ارادتمندان به او گفتند چرا چنین کردی؟! او در پاسخ گفت: قنوت را به احترام صاحب این قبر که در این مورد قائل به قنوت نیست ترک کردم.

آیت الله سبحانی در بخشی از این پیام با اشاره به سخنی از امام علی (ع)، خاطرنشان کرده است: در جهانی که دولت‌های کفر و استکبار با داشتن ایدئولوژی های مختلف، اقتصادهای متباین و سیاست های رنگارنگ، برای منافع مشترک، راه وحدت را پیش می‌گیرند و بسان دو لبه قیچی برای قطع ریشه اسلام حرکت می‌کنند، شایسته است، مسلمانان دست وحدت به هم داده، برای راندن شیاطین از سرزمین‌های اسلامی و اجرای احکام نورانی اسلام به سوی یک هدف گام بردارند و در ظل لوای مشترکات بی‌شمار، توحید کلمه را شعار خود قرار دهند و به یادآرند که ما همگان بر وحدانیت خدای یگانه، رسالت و خاتمیت پیامبر اعظم، قبله و قرآن واحد، سنت واحد و زبان دینی یکسان هم سوگندیم و اینها برای همدلی کافیست.

پیام می‌افزاید: بنابراین جامعه اسلامی در پرتو وحدت در قول‌ و عمل به کمک یکدیگر شتافته و در برابر ترفندهای دشمنان، صف واحدی را تشکیل می دهند و می توانند برنامه‌های خائنانه آنان را در هم پیچند.   

این مرجع تقلید همچنین یادآور شده است: در زمان مرحوم آیت الله العظمی بروجردی و در نظام   جمهوری اسلامی، قدم‌هایی برای تقریب بین المذاهب برداشته است، نام‌گذاری ایام میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) به هفته وحدت،  تاسیس مجمع تقریب مذاهب اسلامی از جمله آن‌ها است و امروز نیز شاهد تاسیس رادیو وحدت که با تکیه بر توان علمی و هنری که باید بر محور مشترکات امت اسلام حرکت کند و شبهات و مسائل پیرامونی را با حضور اساتید فریقین عالمانه و عادلانه روشن نماید.

رادیو وحدت تا دوم آبان ماه مصادف با ۱۷ ربیع الاول سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) فعال است. 

قرار است، این رادیو از ۲۷ مهر مصادف با ۱۲ ربیع الاول که سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت آغاز به کار می کند، ضمن پوشش برنامه های این کنفرانس با علما و کارشناسان به گفت و گو بنشیند.

رادیو مذکور روی موج اف . ام ردیف ۹۵/۵ مگا هرتز  به صورت ۲۴ ساعته علاوه بر رادیو از طریق برنامه کاربردی ایران صدا و گیرنده های تلویزیونی مانند رادیو نما نیز قابل دریافت است.
                

برچسب‌ها قم آيت الله العظمی سبحانی هفته وحدت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم آيت الله العظمی سبحانی هفته وحدت قم آيت الله العظمی سبحانی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: روش و سیره فردی و اجتماعی امام صادق (ع) یکی از بهترین الگوهای مورد نیاز مسلمانان است، به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع مسلمانان است.

وی تبلیغ عملی را مهم‌ترین روش تبلیغی ائمه دانست و خاطرنشان کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود ایشان تجسم عالی ارزش‌های انسانی منطبق با تعالیم قرآنی بودند.

حجت الاسلام جعفرزاده با تبیین زندگانی آن امام همام گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق می‌کردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان می‌دادند.

وی به ویژگی های رفتاری و فردی ایشان در ایجاد وحدیت رویه بین مردم آن زمان اشاره و تصریح کرد: از نگاه ائمه معصومین (ع) عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه می‌فرمایند؛ عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همراهی و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمی‌داد برای وی و خانواده‌اش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحران‌های اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه می‌کرد.

جعفرزاده بیان کرد: امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعمل‌های فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر موفق شوند که مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کند به گونه‌ای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.

وی گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) در دوران امامت خویش توانست وسیع‌ترین دانشگاه اسلامی را پی‌ریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده می‌کردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.

کد خبر 6096019

دیگر خبرها

  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند