Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برنامه «سخن امروز» رادیو هندی اداره کل شبه قاره و شرق آسیای معاونت برون مرزی، مخاطبان و شنوندگان موضوع گسترش ناهنجاری های اخلاقی و فحشا در اینترنت و پیام رسان های کشور هند را می شنوند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ مزایدہ و حراج گذاشتن دختران و زنان مسلمانان ھند در اینترنت

موضوعی است که روزهای اخیر پلیس این کشور در حال بررسی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله که چطور ده‌ها زن مسلمان بدون اینکه خودشان خبر داشته باشند، در یک حراجی ساختگی آنلاین در معرض فروش گذاشته شده‌اند.

بسیاری از ۱۷۰ میلیون جمعیت مسلمان هند می‌گویند که از زمان روی کار آمدن حزب «بهاراتیا جاناتای نارندرا مودی» نخست وزیرهند در ۲۰۱۴، احساس می‌کنند که شهروند درجه دو هستند.

در این برنامه رادیویی از قول: «پریانکا چاتورویدی» عضو مجلس ھند حزب «شیوسینا»، «ابی سار شارما» مجری برنامه تلویزیونی، «عصمت آرا» خبرنگار معروف ھند و از آسیب دیدگان، «رانا صفوی» مورخ، تاریخ دان هندی، «گیتا بت» تحلیل گر سیاسی و «جیتان جین» کارشناس آی تی و فضای مجازی به عنوان کارشناس و صدای شاهد مطالبی عنوان می شود. 

برنامه رادیویی «سخن امروز» پنج شنبه 16 دی ساعت 18:30 به وقت تهران با تهیه کنندگی علیرضا سعیدی بر روی آنتن رادیو هندی می رود و بلافاصله پس از پخش بر روی تارنمای رادیو به آدرس https://parstoday.com/hi بارگذاری خواهد شد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر مسلمانان زن مسلمان مسلمان شهروند مجلس آی تی فضای مجازی اینترنت فضای مجازی مسلمان ناهنجاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است

حجت الاسلام محمد قمی روز جمعه و در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این آزمون یک مرحله از مسیر اعطای مدرک به حافظان قرآن است که دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: بیشتر شرکت کنندگان با ذوق و شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کرده اند که در گفت و گو با آنان علاقه‌مندی به محک زدن آموخته های خود را بیان می‌کنند و دغدغه مدرک ندارند که این موضوع نشان از جدّی گرفتن قرآن در جامعه ما است.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: حدود ۱۲ هزارو ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه پانزدهم اردیبهشت
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند